AdriaLog

AdriaLog je ve─Źjezi─Źni spletni portal, namenjen turizmu na Jadranu. Portal temelji na zemljevidu Jadranskega morja, po katerem se lahko poljubno premikamo, s klikom na posamezno obmorsko mesto, otok, zaliv ali vas pa se pod zemljevidom poka┼żejo izbrane informacije.

Uporabniki lahko izbirajo med navti─Źnimi informacijami, splo┼ínimi turisti─Źnimi informacijami, informacijami o kulturnih in drugih dogodkih ter o naravnih in kulturnih znamenitostih v izbranem kraju, poseben del pa je namenjen uporabnikom portala.

Obisk posameznega kraja tako lahko turisti na─Źrtujejo po svojih ┼żeljah in zagotovo bo vsakdo lahko izbral najlep┼íi po─Źitni┼íki kraj zase, za dru┼żino in prijatelje.

Poseben del portala sta dve storitvi AdriaStore, kjer uporabniki lahko najamejo plovilo in AdriaLog rezervacije, kjer lahko navtiki rezervirajo mesto v marinah in restavracijah.

AdriaLog uporabniku poleg uradnih informacij ponuja tudi mo┼żnost izvedeti podrobnosti, ki jih turisti─Źni delavci radi zamol─Źijo. Portal je razdeljen na dva enakovredna dela - na uradni in na uporabni┼íki del. Uporabnik portala lahko primerja uradne informacije o posameznem kraju z informacijami, mnenji in do┼żivetji, ki so jih o kraju objavili uporabniki sami.

Dinami─Źni sistem delovanja portala najde in prika┼że vse objave najbli┼żje to─Źki, ki jo je izbral uporabnik, vse to─Źke pa imajo tudi permanentno povezavo, ki jo lahko po┼íljemo znancem in prijateljem po elektronski po┼íti.

Registracija na portal je enostavna in hitra, saj ne zahteva osebnih podatkov, za pisanje komentarjev pa posebna prijava ni potrebna.

www.adrialog.com

Oglaševanje na AdriaLogu

Z oglaševanjem na AdriaLogu si oglaševalec lahko podaljša sezono v pred- in posezonsko obdobje.

Najve─Źji obisk AdriaLoga pri─Źakujemo prav pred in po glavni sezoni, saj bodo po sezoni uporabniki, ┼íe polni vtisov z jadranja, letovanja v hotelih, apartmajih, kampih, nizali svoje izku┼ínje in jih opremljali s fotografijami s svojega minulega dopusta, pred sezono pa si bodo ogledovali kak┼íni dogodki jih ─Źakajo v posameznih krajih, kje bo med sezono kaj zanimivega za videti in sli┼íati in kaj so tam do┼żiveli uporabniki, ki so tam letovali minulo sezono in podo┼żivljali lepe trenutke s svojih potovanj po Jadranu.
Koncept ogla┼íevanja na AdriaLogu je popolnoma nov in predstavlja dinami─Źno, geografsko usmerjeno ogla┼íevanje s kar najve─Źjim dosegom ciljnih skupin potro┼ínikov.

Mo┼żnosti ogla┼íevanja in oblik oglasov je ve─Ź, zato, da si ogla┼íevalec lahko v naprej dolo─Źi znesek sredstev, ki jih bo namenil za promocijo svoje dejavnosti na medmre┼żju.

Ponujamo kratek tekstovni oglas, aktivne pasice treh razli─Źnih dimenzij in pozicij ter informativno/promocijski ─Źlanek, ki je morda ┼íe najbolj zanimiv, saj je AdriaLog izjemno dobro optimiziran za internetne iskalnike, zaradi ─Źesar se ─Źlanki, objavljeni na AdriaLogu uvr┼í─Źajo na najvi┼íja mesta na najbolj priljubljenih spletnih iskalnikih, kot je Google, Najdi.si in Yahoo. S tem si ogla┼íevalec zagotovi vidnost in obisk ciljnih skupin potro┼ínikov in mo┼żnost izbire podro─Źja vidnosti oglasa.

Slovenija

Sternum d.o.o.
Karlovška 24
1000 Ljubljana

tel: +386 40 477 390
e-mail: info@sternum.si

Hrvaška

tel.: + 385 91 734 11 80
e-mail: croatia@sternum.si