Obiski na portalu AdriaLog po načrtu

01. avgust 2012

Primerjava obiskov letos in lani

Primerjava obiskov letos in lani

V letošnjem letu smo načrtovali 100% povečanje obiskov na portalu AdriaLog. Uspešno smo povečali število obiskov, kar za 166%, ogledi strani pa so se povečali za 81%. Vsem ljubiteljem Jadrana se zahvaljujemo, kajti prav vi ste tisti, ki ste omogočili uspeh.

Podatke iz morja bo pošiljala Rebeka!

30. julij 2012

Boja Rebeka ©www.zivetispristaniscem.si

Boja Rebeka ©www.zivetispristaniscem.si

V Luki Koper so izbrali ime za novo bojo, opremljeno z merilno sondo, ki bo pošiljala podatke o kakovosti luškega morja. Izbrali so ime REBEKA (REferenčna Boja Ekologije Koprskega Akvatorija), ki ga je predlagal solastnik podjetja Sternum. Več o tem si oglejte na portalu AdriaLog.

Najpodjetniška ideja - spletno učenje glasbe

01. junij 2012

Daniel Eyer

Daniel Eyer

Slovensko-švicarsko podjetje Eduart softver je dobilo nagrado Najpodjetniška ideja za razvoj spletnega orodja za učenje glasbe Eduart Music - Glasbena šola, pri kateri je pri izdelavi aplikacije za osnovno učenje klavirja sodelovalo tudi podjetje Sternum. Več na www.finance.si.

Izhodišča & elektronske novice

14. april 2012

Mali Lošinj, odlično izhodišče za jadranje

Mali Lošinj, odlično izhodišče za jadranje

Na AdriaStore smo dodali več informacij o izhodiščih - marinah in lukah, kjer lahko pričnete vaš dopust na plovilu. Za več informacij o destinacijah, marinah, gostilnah in seveda o popustih ter ugodnostih pa pripravljamo tudi elektronske novice.

AdriaStore - najem plovil in spletna trgovina

07. marec 2012

AdriaStore

AdriaStore

Vrata je odprla spletna trgovina portala AdriaLog - AdriaStore. Ponujamo vam najem plovil na Jadranu, tečaje za voditelja čolna, v kratkem pa tudi vse izdelke, ki jih potrebujete za varno in užitkov polno plovbo. Več na store.adrialog.com

Prihajajoče novosti v letu 2012

06. januar 2012

AdriaLog

AdriaLog

AdriaLog bo v novo sezono vstopil z novo podobo in izboljšano funkcionalnostjo. Portal smo prilagodili tabličnim računalnikom in mobilnim telefonom, kmalu pa boste prek portala lahko rezervirali plovila, avtodome in druge počitniške zmogljivosti.

Koledar za uporabnike in poslovne partnerje

14. december 2011

AdriaLog koledar 2012

AdriaLog koledar 2012

Tudi letos smo izdali AdriaLog koledar, ki ga bodo prejeli poslovni partnetji in registrirani aktivni uporabniki portala AdriaLog. Tema leta 2012 so svetilniki na Jadranu.

Več projektu AdriaLog

Aplikacija za učenje osnov glasbe

01. september 2011

Aplikacija za učenje osnov glasbe

Aplikacija za učenje osnov glasbe

V avgustu smo izdelali aplikacijo za učenje osnov glasbe. Aplikacija bo vključena v projekt spletnega portala za učenje glasbe našega švicarskega klienta.

Drugi projekti

Več kot 10.000 obiskov na portalu AdriaLog

01. avgust 2011

Lubenice, Cres ©AdriaLog

Lubenice, Cres ©AdriaLog

Portal AdriaLog je v juliju 2011 presegel 10.000 enkratnih obiskov na mesec. Statistika portala kaže v tej sezoni porast obiska (tudi do 700 na dan), tako da bomo kmalu presegli tudi večje številke.

Več o portalu

Spletna stran jadrnice May Wind

15. julij 2011

S/Y May Wind

S/Y May Wind

Za podjetje Azimut d.o.o. smo izdelali posebno spletno stran za posebno jadrnico May Wind. Jadrnica bo na voljo za dnevni in tedenski najem s skiperjem. Spletna stran je že online, vsebina pa bo kmalu pripravljena. 

Navtični projekti

Enostavna aplikacija za združenje CVB

12. julij 2011

Aplikacija Drevo za CVB

Aplikacija Drevo za CVB

Združenje cerebro vaskularna bolezen - CVB je podjetju Sternum zaupalo izdelavo aplikacije za enostavno urejanje članstva.

Drugi projekti

Lepši videz radarske slike padavin

05. julij 2011

AdriaLog radarska slika padavin

AdriaLog radarska slika padavin

Portal AdriaLog je bogatejši za radarsko sliko padavin. Projekt je šele v začetni fazi, vendar smo že poskrbeli za posebno spletno stran radar.adrialog.com.

Nova spletna stran podjetja AS Boats

29. junij 2011

AS Boats

AS Boats

AS Boats d.o.o. nam je zaupal pripravo tekstov in vnos vsebin za njihovo novo spletno stran, ki jo je prav tako pripravilo naše podjetje. Spletna stran je že online.

Navtični projekti

Pomladni obisk južnega Jadrana

16. maj 2011

Orebić, Pelješac ©AdriaLog

Orebić, Pelješac ©AdriaLog

AdriaLog development team se je vrnil z pomladnega scouta. Obdelali smo predvsem južni jadran, ki je bil do sedaj kar zapostavljen.

Slovenija

Sternum d.o.o.
Karlovška 24
1000 Ljubljana

tel: +386 40 477 390
e-mail: info@sternum.si

Hrvaška

tel.: + 385 91 734 11 80
e-mail: croatia@sternum.si